Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σταθερά στα μπλόκα οι αγρότες

Συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, όσο και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα.


Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αλλά και στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Η σιδηροδρομική γραμμή προς τη Βουλγαρία είναι ελεύθερη. Ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά .

Οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς της κίνησης των οχημάτων, στον κόμβο του Στρυμονικού στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της ημέρας. Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Αμφίπολης.

Ομαλά διεξάγεται η διέλευση των οχημάτων από τα τελωνεία του Ορμενίου και των Κήπων στο νομό Έβρου, με τα τρακτέρ των αγροτών να παραμένουν συγκεντρωμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου.

Στο τελωνείο της Εξοχής, στο νομό Δράμας, η διέλευση για όλα τα οχήματα θα συνεχιστεί μέχρι τις 09:00 το πρωί, οπότε και αναμένεται το κλείσιμο του δρόμου, από τους αγρότες του νομού.

Αποκλεισμένος παραμένει ο κόμβος της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, αλλά και οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στον Πλατύκαμπο και τον Τύρναβο. Παράλληλα, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων μέσω Ελασσόνας, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της Χαλκιδικής, στον κόμβο της Τρίγλιας, ενώ ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς.

Ανοιχτές είναι οι προσβάσεις των οχημάτων προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας.

Στο νομό των Γρεβενών 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com