Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 08:15 Κινητοποίηση γονέων, μαθητών και δασκάλων στο δήμο Χορτιάτη, οι οποίοι θα κλείσουν το δρόμο μπροστά από το δημαρχείο και θα προβούν σε αποκλεισμό-κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου. - Θεσσαλονίκη

Κοινοβουλευτικό έργο: Βουλή

10:00 Συζήτηση και λήψη απόφασης στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Ζίμενς.

16:00 Διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

09:30 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: "Κωνσταντίνα Κούνεβα: Το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής πραγματικότητας". Θα ενημερώσουν οι υπουργοί Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης, αντίστοιχα, κά.

12:00 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Ενημέρωση από την υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σχετικά με τις εξελίξεις στον Τομέα της Υγείας και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.

12:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Ενημέρωση από την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κα Κωνσταντίνα Μπιρμπίλη για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο "Τροποποίηση του ν.2939/2001 (ΦΕΚ 179Α') "Συσκευασίες και εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων - Ίδρυση Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π.) και του π.δ. 99/2008 (ΦΕΚ 154Α) "Συγκρότηση, διάρθρωση και λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων και Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης και Προμηθειών του Οργανισμού" και άλλες διατάξεις".

18:00 Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους: Συζήτηση επί των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Οικονομικών: α) "Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2008". β) "Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2008".

18:00 Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Ποιότητα ποταμών στην Ελλάδα. Θα ενημερώσουν οι Κων/νος Παπακωνσταντίνου, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) και Παναγιώτης Μέρκος, Γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος.

Στις 10:00 Ετήσια συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς - Λ. Κατσέλη - Αθηνα/Καλλιθέα, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου).

Στις 11:30 Συνέντευξη των Οικολόγων Πράσινων με τις θέσεις τους για τη διοικητική μεταρρύθμιση και τις αυτοδιοικητικές εκλογές -Αθήνα/Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (GRC).

Στις 12:00 Κατάθεση στεφάνων για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος - Αθήνα/Αγνωστος Στρατιώτης .

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου WWF και Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρίας για τα είδη της χώρας, που απειλούνται. Θέμα: «Κόκκινος συναγερμός» - Αθήνα/Ακαδημίας 60 (Δικ. Σύλλογος).

Στις 12:30 Συνέντευξη Τύπου της οργάνωσης "Ακρίβεια-Ανεργία STOP" Θεσσαλονίκης και της Επιτροπής Αγώνα Πιερίας, με θέμα: "Αποκοπή της Ελλάδας στα δύο για μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών", στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στις 14:00 Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο - , Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 14:30 Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη - Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 14:30 Ασκηση διάσωσης ανθρώπου από την Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Καταστροφών του ΑΠΘ, στο κτίριο διοίκησης "Κ.Καραθεοδωρή". -

Στις 16:00 Τελετή υποδοχής του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου - Σπάτα/αερ. "Ελ. Βενιζέλος".

Στις 18:30 Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει την σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα : "Για την οργάνωση της πάλης των εγαζομένων, τη λαϊκή αντεπίθεση" - Περισσός.

Στις 19:00 Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ζιούτου για το διεθνές εργατικό κίνημα - Ομιλία Α. Τσίπρα - Αθήνα/ΕΣΗΕΑ.

Στις 19:00 Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος - Κεντρική ομιλιία της υπουργού Παδείας Α. Διαμαντοπούλου - Αθήνα/Ιερά Συναγωγή Αθηνών.

Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στη διάσκεψη για το Αφγανιστάν, στο Λονδίνο, - Επίσης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Πανεπιστήμιο LSE για τις προοπτικές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com