Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Οι Uriah Heep σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Οι Uriah Heep έρχονται στην Ελλάδα, για δύο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στις 5 Φεβρουαρίου εμφανίζονται στο «Block 33» (πρώην «Υδρόγειος») στη Θεσσαλονίκη, και στις 6 Φεβρουαρίου στο «Gagarin205», στην Αθήνα.


Με μια καριέρα που μετράει 40 χρόνια, με πλήθος γνωστών επιτυχιών, αλλά και με πάμπολλες αλλαγές στα μέλη του συγκροτήματος, οι Uriah Heep ανήκουν αναμφισβήτητα στα μεγάλα συγκροτήματα της ροκ.

Οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής, που πήραν το όνομα τους από ένα χαρακτήρα του κλασικού μυθιστορήματος του Τσαρλ Ντίκενς, "David Copperfiled", έχουν κατακτήσει την καρδιά του κοινού με την ιδιαίτερη μουσική τους, ένα μείγμα από πολύ διαφορετικά είδη.

Οι Uriah Heep ξεκίνησαν να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του ‘60. Έχουν βγάλει 21 δίσκους, αμέτρητες Νο1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ πέντε από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό "top 40". Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια γνήσιου ροκ και κυκλοφορούν τη συλλογή "Celebration – Forty years of Rock". Η συλλογή περιέχει κλασσικά αριστουργήματα του συγκροτήματος, τα οποία έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου αλλά και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.

"Easy Livin", "The Magician’s Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard", "Lady in Black" και πολλά άλλα κλασσικά αριστουργήματα αλλά και νέα τραγούδια των Uriah Heep, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com