Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Με εκπτωτική κάρτα του ΟΑΕΔ θα ψωνίζουν οι άνεργοι το 2010

Τη θετική ανταπόκριση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) στο κάλεσμα του υπουργείου Εργασιας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την συμμετοχή όλων των φορέων της αγοράς προκειμένου να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των ανέργων, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Β. Κορκίδης. Με την επίδειξη της ειδικής εκπτωτικής κάρτας που θα εκδώσει ο ΟΑΕΔ, οι άνεργοι θα μπορούν να αγοράζουν με ειδική έκπτωση από τα καταστήματα μέλη των 255 Εμπορικών Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα.


Όπως έγινε γνωστό, η έκπτωση θα καθορίζεται κατά την διακριτική ευχέρεια της κάθε εμπορικής επιχείρησης ενώ θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά το τέλος της περιόδου των εκπτώσεων και θα ισχύει για όλο το 2010.

Σύμφωνα με τον Β. Κορκίδη, η εθελοντική κίνηση της ΕΣΕΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της ανακήρυξης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έτους 2010 ως «έτος καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού».

Εξάλλου, η ΕΣΕΕ έχει ήδη ενημερώσει τις 13 Ομοσπονδίες μέλη της και προτίθεται να στηρίξει την πρωτοβουλία με την δημιουργία και την διανομή αφισέτας ή αυτοκόλλητου το οποίο θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων με το σύνθημα «Συμμετέχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com