Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αλέκα Παπαρήγα: Δεν ευθύνεται η διαφθορά για την κρίση

Σφοδρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης άσκησε η γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για “μια συνεπή αντιλαϊκή πολιτική”.


Η γ,γ, του ΚΚΕ, εκφράζοντας, όπως είπε, τη διαφωνία της με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε απόλυτη σύμπλευση με το προεκλογικό του πρόγραμμα.”Κάνει αυτά ακριβώς που έλεγε προεκλογικά”, είπε.

Διαμήνυσε ότι το κόμμα της θα κάνει “κάθετη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση” με στόχο “να την υποχρεώσουμε να κάνει κάπου πίσω”. Δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι δικαιωμένο διότι πριν από τις εκλογές είχε προβλέψει ότι έρχεται θύελλα ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα είναι στην κυβέρνηση.

Επανέλαβε ότι υπάρχει ίδια στρατηγική μεταξύ της ΝΔ και και του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η μόνη διαφορά είναι στην τακτική που ακολουθεί η τωρινή κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να πει ποιο νόμο της ΝΔ κατάργησε και ξεκίνησε από μηδενική βάση.

“Πατάτε πάνω στους νόμους της ΝΔ”, σημείωσε.

Με αφορμή τη σχετική συζήτηση που αναπτύσσεται, σχολίασε ότι το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να φορτώσει την κρίση στην κρατική σπατάλη και στη διαφθορά του κράτους. “Βεβαίως υπάρχει και σπατάλη και διαφθορά. Όμως δεν βγαίνει ούτε το ύψος του ελλείμματος ούτε του δημόσιου χρέους. Δεν είναι αιτία της κρίσης η διαφθορά και η αδιαφάνεια”, τόνισε η γραμματέας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com