Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ανοιχτό «δίαυλο» με την κοινωνία υπόσχεται ο Αντ. Σαμαράς

Με αφορμή τη δημιουργία Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος ο πρόεδρος της Ν.Δ τονίζει ότι τα στελέχη του κόμματος θα βγουν από τα γραφεία για να πλησιάσουν την κοινωνία και να πιάσουν τον σφυγμό της.


Ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι πριν αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου υποσχέθηκε ένα κόμμα με ανοικτές τις πόρτες στην κοινωνία και προσθέτει ότι αυτή η υπόσχεση - δέσμευση προς τους Έλληνες πολίτες υλοποιείται με τη συγκρότηση της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος, με Γραμματέα τον Δικηγόρο Αθηνών Διονύση Καραχάλιο και Αναπληρωτή Γραμματέα τον Δημήτρη Κανελλόπουλο.

"Η Γραμματεία θα εδρεύει κοντά στον Πρόεδρο του κόμματος, θα στελεχωθεί άμεσα και θα ανακοινώσει σύντομα τις σχετικές πρωτοβουλίες και δράσεις" λέει ο κ .Σαμαράς. "Δεν θα ανοίξουμε μόνο τις πόρτες μας, για να μας πλησιάσουν οι πολίτες. Θα βγούμε και εμείς από τα γραφεία μας για να πάμε κοντά στην κοινωνία. στόχος μας θα είναι ο σφυγμός της κοινωνίας να χτυπά στις φλέβες του κόμματος και της ηγεσίας του" υπογραμμίζει.

Επίσης αναφέρει ότι οι σχέσεις Κοινωνίας- Κόμματος θα είναι η κρίσιμη δοκιμασία, που θα σφραγίσει τη νέα σχέση εμπιστοσύνης του κόμματός του όχι μόνο με τους 800.000 πολίτες που ψήφισαν, αλλά με το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, για να αρχίσει σωστά και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com