Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ανταλλαγή αιχμών για τις πρόωρες εκλογές

Με ανταλλαγή αιχμών για το ποιος έχει την ευθύνη της προκήρυξης πρόωρων εκλογών, που οδήγησαν τη ΝΔ στη βαριά εκλογική ήττα, συνεχίζεται η σύγκρουση των στρατοπέδων των δυο μονομάχων.


Η πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξε και σήμερα με έμφαση οτι η πρώην υπουργός Εξωτερικών "δεν εισηγήθηκε ποτέ" στον Κώστα Καραμανλή να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές."Ομως, για το καλό της παράταξης, δεν βγήκε δημόσια να αμφισβητήσει αυτήν την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού", είπε πριν απο λίγο ο εκπρόσωπος της κ. Μπακογιάννη, Γιάννης Οικονόμου.

Επι της ουσίας η υποψήφια για την αρχηγία επιχειρεί να βγάλει απο πάνω της την κατηγορία οτι ήταν μεταξύ εκείνων των στελεχών που επηρέασαν τον κ. Καραμανλή στην απόφασή του να καταφύγει πρόωρα στις κάλπες.Επιπλέον, επιχειρεί να παίξει το "χαρτι" της υπευθυνότητας, προβάλλοντας και την κομματική νομιμοφροσύνη της, λέγοντας οτι εκείνη δεν διαφώνησε δημόσια με τον πρώην πρωθυπουργό. Ταυτόχρονα, η υπενθύμιση αυτή αποτελεί αιχμή για τον κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει "αδιανόητη" την απόφαση του κ. Καραμανλή.

Ομως, το στρατόπεδο Σαμαρά αντεπιτέθηκε δια του βουλευτή Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έθεσε το ερώτημα-αιχμή για την κ. Μπακογιάννη- "ποιοί επηρέασαν τον κ. Καραμανλή στην απόφαση να πάει σε πρόωρες εκλογες, ποιοι τον οδήγησαν στο απονεννοημένο διάβημα και στη βαριά εκλογική ήττα;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com