Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Apple: Στα «σκαριά» το νέο iPad

Πριν λίγες ημέρες διέρρευσαν δύο φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, οι οποίες φέρονταν να απεικονίζουν εξαρτήματα του iPhone 5S και του iPhone 6.






Τώρα το 9to5Mac ανέβασε δύο φωτογραφίες όπου σύμφωνα με το site, βλέπουμε το πίσω μέρος της επόμενης γενιάς του tablet της Apple, του iPad 5 κι επικαλείται ως πηγή του, κατασκευαστή εξαρτημάτων για iPad στην Κίνα.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν το backcase που βλέπουμε είναι αληθινό ή όχι αν και το 9to5Mac έχει δημοσιεύσει κι άλλες φορές στο παρελθόν αντίστοιχες φωτογραφίες.

Πάντως, ως προς το σχεδιασμό, το iPad 5 θυμίζει αρκετά iPad mini, θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο κι ευκολότερο για το χρήστη να το κρατάει στο χέρι του. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 9,7 ίντσες και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στα ίδια χρώματα που διατέθηκε το iPad mini.

Κλείνοντας, να πούμε ότι αν κι οι πληροφορίες ήθελαν το καινούριο iPad να κυκλοφορεί στην αγορά περίπου το Μάρτιο, τελευταία ακούγεται ότι δεν αποκλείεται να καθυστερήσει και τελικά η συσκευή να φτάσει στα καταστήματα τον Οκτώβριο.

Πάντως, η εταιρεία ανακοίνωχε επισήμως ένα ακόμη iPad 4ης γενιάς με μεγαλύτερη από ποτέ χωρητικότητα στα 128 GB.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com