Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αφήσατε το iPhone; Εγκαταλείψτε και το iMessage

Ένα νέο εργαλείο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ακυρώνουν τη σύνδεση του τηλεφωνικού τους αριθμού με το δίκτυο του iMessage, σε περίπτωση που αφήσουν το iPhone για κάποιο άλλο smartphone, προσφέρει πλέον η Apple.


Μέχρι σήμερα, όσοι αποφάσιζαν να αντικαταστήσουν το iPhone που χρησιμοποιούσαν με κάποιο άλλο smartphone, δεν μπορούσαν να δεχθούν μηνύματα SMS τα οποία τους τα έστελνε κάποιος με iPhone καθώς ο τηλεφωνικός τους αριθμός εμφανιζόταν ως ενεργός στο δίκτυο του iMessage.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως, λύνεται με ένα νέο web tool, το οποίο επιτρέπει τη διαγραφή του χρήστη από την υπηρεσία iMessage.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγει ο χρήστης τον αριθμό που θέλει να αποσυνδέσει από το σύστημα iMessage της Apple. Στη συνέχεια, η εταιρεία στέλνει έναν κωδικό επιβεβαίωσης μέσω SMS, το οποίο ο χρήστης πρέπει να πληκτρολογήσει στο παράθυρο περιήγησης του online tool.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ακόμη στις χώρες για τις οποίες είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο εργαλείο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com