Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο Ζαγοράκης και οι ανανεώσεις

Η επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη έρχεται στο προσκήνιο και πάλι, αυτή τη φορά... οριστικά. Αύριο ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, θα κατατεθεί η αίτηση διορισμού διοικούσας επιτροπής απ' τον ΑΣ ΠΑΟΚ για την ΠΑΕ, στην οποία θα προτείνονται ως μέλη της οι νυν διοικούντες και ο Θ. Ζαγοράκης.


Στον ΠΑΟΚ το γεγονός αυτό θεωρείται πλέον "τυπική διαδικασία" μια και ο "Ζαγόρ" εδώ και ημέρες έχει ήδη "επιστρέψει", συμμετέχοντας σε συζητήσεις σχετικά με την ομάδα. Προφανώς και είναι ενημερωμένος και έχει δώσει το "πράσινο φως" για τις συζητήσεις που συνεχίζονται με 4 παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τους Χαλκιά, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο και ξεκίνησε εδώ και καιρό μαζί τους συζητήσεις.

Με τον Χαλκιά τα πράγματα είναι θετικά και για πολλούς θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε τετ-α-τετ με τον Ζήση Βρύζα και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι του πρότειναν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που ήθελε και ο διεθνής τερματοφύλακας. Έτσι η οριστική συμφωνία θα ανακοινωθεί σύντομα, μετά και την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία.

Θετικά προχωρά και η διαπραγμάτευση με τον Παμπλο Γκαρσία ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει διετές συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ συμφωνεί, αλλά με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις φετινές (περίπου 600.000 ευρώ).

Πιο δύσκολη φέρεται να είναι η περίπτωση του Ίβιτς, που θέλει 2ετές συμβόλαιο, αλλά ο ΠΑΟΚ του πρότεινε μονοετές.

Ο Λίνο φέρεται να έχει ήδη προτάσεις καλύτερες οικονομικά (από ανατολικές και Αραβικές χώρες).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σάντος θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αυριανό (17:00, Alpha) αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τουλάχιστον έτσι έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, όπου έβαλε Γκαρσία και Σνάουτσνερ με τους "αναπληρωματικούς".

Παράλληλα, αναμένεται ακόμη η μπλε κάρτα του Εντίνιο από την ισπανική ομοσπονδία, ώστε σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει αύριο δικαίωμα συμμετοχής.

Αναμονή υπάρχει και για τον Βιερίνια, μετά την αποβολή του με τον Αστέρα Τρίπολης, περίπτωση για τον οποία ο ΠΑΟΚ θα αποδείξει ότι υπάρχει δεδικασμένο.

Υπάρχει η απόφαση 46/2006 που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ντία του Εθνικού Αστέρα, που για το ίδιο παράπτωμα και την ίδια κατηγορία τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, όπως και του Κριβοκάπιτς της Βέροιας, που για ανάλογη συμπεριφορά του στον αγώνα Βέροια - Καρδίτσα, τιμωρήθηκε επίσης με μία αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com