Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Πάνω από 30.000 οφειλέτες έσπευσαν να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Πάνω από 30.000 οι οφειλέτεςέσπευσαν να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία μέσα σε διάρκεια 19 πρώτων ημερών από την έναρξη της νέας ρύθμισης.
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας από τις 10 Νοεμβρίου έχουν εκδοθεί συνολικά 30.354 αποφάσεις ρύθμισης, ενώ το σύνολο των ρυθμισμένων οφειλών ανέρχεται στα 602,8 εκατ. ευρώ.

«Μέσα στις πρώτες 19 ημέρες, 30.000 οφειλέτες περίπου ρύθμισαν τα χρέη τους σπάζοντας το φράγμα των 600 εκατ. ευρώ. Αυτό δείχνει ότι ρυθμίζονται καθημερινά κατά μέσο όρο χρέη 20 εκατ. ευρώ», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Βρούτσης, εάν η πορεία της υπαγωγής στη ρύθμισης συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, «μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ ρυθμισμένων χρεών».

«Αυτό που συμφέρει όλους είναι να ενταχθούν στην τελευταία αυτή ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων το ταχύτερο δυνατόν», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας, καλώντας τους οφειλέτες να τακτοποιήσουν τα χρέη τους «καθώς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που θα τους δοθεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com