Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μετά θάνατον ζωή στο twitter

Μπορείς να φανταστείς τον κόσμο του twitter χωρίς τα σχόλιά σου; Τι θα κάνουν όσοι σε «ακολουθούν» όταν πεθάνεις; Μία νέα υπηρεσία έρχεται να αναλάβει την αθανασία σου στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.





Η «_LivesOn» έχει αναπτύξει έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει τα tweets του χρήστη και όταν αυτός πεθάνει, διατηρεί τον λογαριασμό του στο twitter «ζωντανό». «Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπάει, θα συνεχίσεις να τουϊτάρεις», είναι το μότο της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, η τεχνητή νοημοσύνη της «_LivesOn» θα είναι ικανή να αναλύσει το ιστορικό ενός χρήστη στο twitter και να το χρησιμοποιήσει για να καταλάβει «τα ενδιαφέροντα, τα γούστα και τον τρόπο που γράφει». Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα είναι σε θέση να παρακολουθεί -φαινομενικά- τις τρέχουσες ειδήσεις και τάσεις, και στη συνέχεια να γράφει tweets όπως θα τα έγραφε ο χρήστης, αν βρισκόταν εν ζωή.

Μάλιστα, οι υποψήφιοι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία όσο είναι ζωντανοί, να αξιολογήσουν την απόδοσή της και να διαμορφώσουν τη διαδικτυακή τους μετά θάνατον προσωπικότητα. Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο.

Ωστόσο, πολλοί κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο, που δημιουργήθηκε για να προωθήσει κάποιου είδους προϊόν. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η υπηρεσία αναπτύσσεται από μία διαφημιστική εταιρία με έδρα το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com