Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Microsoft: Διαθέσιμα τα Widnows Phone 7.8

Διαθέσιμη είναι η αναβάθμιση των Windows Phone που προς το παρόν θα εφαρμοστεί στο Nokia Lumia 800.



Η νέα έκδοση, Windows Phone 7.8, περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως αλλαγή στην αρχική οθόνη εκκίνησης (Start Screen), με την οποία ο χρήστης μπορεί να αλλάζει το μέγεθος των εικονιδίων (live tiles) αλλά και να βάλει τη Google ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Internet Explorer.

Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις είναι ήδη διαθέσιμες στα καινούργια κινητά που υποστηρίζουν το Windows Phone 8 όμως τα παλαιότερα κινητά όπως το Nokia Lumia 800 δεν είχαν τέτοιες επιλογές.

Η Microsoft προσπαθεί με τη νέα αναβάθμιση να βάλει στο παιχνίδι της αγοράς τα Windows Phone 7, την παλαιότερη έκδοση καθώς έτσι συμπληρώνεται καλύτερα η γκάμα των τηλεφώνων που είναι διαθέσιμα.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν βγει πολλά κινητά με Windows Phone 8 κι έτσι η Microsoft θέλει να υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα εν όψει των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Προς το παρόν η αναβάθμιση της Microsoft δεν είναι επίσημη οπότε αναμένουμε τις επίσημες ημερομηνία για την εφαρμογή του update.

Παράλληλα οι συσκευές με Windows Phone 8 που θα βγουν στην αγορά είναι:

HTC Windows Phone 8X: Με βελτιωμένο design και Beats Audio, δεν προσφέρει μόνο πρόσβαση στο ίντερνετ και τις άλλες εφαρμογές του Windows Phone αλλά και εκπληκτικό ήχο. Διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών με S-LCD2 τεχνολογία με εντυπωσιακή ανάλυση, κάμερα 8MP, δεύτερη κάμερα 2.1MP, και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.

HTC Windows Phone 8S: Πρόκειται για το μικρό αδερφό του HTC Windows Phone 8X που ναι μεν έχει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα αλλά έχει μικρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και πιο προσιτή τιμή. Η οθόνη του είναι 4 ίντσες, έχει μία κάμερα 5MP και διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz.

Nokia Lumia 920: Η ναυαρχίδα της Nokia προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη. Η οθόνη είναι 4.5 ίντσες με τεχνολογία IPS TFT, διαθέτει κάμερα 8MP και δεύτερη κάμερα 1.3MP ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1.5GHz.

Nokia Lumia 820: Είναι το μικρότερο αδερφάκι του Nokia Lumia 920. Έχει οθόνη AMOLED στις 4.3 ίντσες, με κάμερα 8MP και δευτερεύουσα VGA και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.

Samsung Ativ S: Η επιλογή της Samsung διαθέτει Super AMOLED οθόνη που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά. Το μέγεθος της οθόνης είναι 4.8 ίντσες, η πρώτη κάμερα είναι 8MP και η δεύτερη 1.9MP ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1.5GHz.

Τα τηλέφωνα αναμένονται μέχρι το τέλος του 2012 ή στις αρχές του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com