Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Εβγαλαν... δίσκο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πλήρωσαν το μισό δώρο

Παρά τον διακομματικό… έρανο αγάπης για την ενίσχυση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, τελικά το κόμμα δεν κατάφερε να πληρώσει όλο το δώρο στους υπαλλήλους του, αλλά το μισό.




Ετσι, αν κάποιος εργαζόμενος στην Ιπποκράτους κάνει καταγγελία τότε οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη

Ο υποδιευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννης κατέλαβε το μισό δώρο και δεσμευτηκε να εξοφληθεί μέρος των χρεών όταν δοθεί η κρατική επιχορήγη στο κόμμα με τα λεφτά που θα έρθουν από την τρόικα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν… δίσκο για να μαζέψουν λεφτά. Ζήτησαν αρχικά από τους 25 «πράσινους» βουλευτές να δώσουν ο καθένας από 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν κουπόνια και στους υπόλοιπους βουλευτές άλλων κομμάτων. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης ζήτησε επίσης 10.000 ευρώ από τους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Η οοικονομική εξόρμηση είχε, πάντως, και… συγκινητικές προσφορές.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας αποδείχτηκε ο πιο ανοιχτοχέρης αφού αγόρασε κουπόνια αξίας 200 ευρώ ενώ κουπόνια αγόρασαν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ. Χρήματα έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό. Ο Μάκης Βορίδης έδωσε σε 50 ευρώ. Ο υφυπουργός Οικονομικών, Νότης Μηταράκης έδωσε 100. Από τη ΝΔ κουπόνια αγόρασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Τασούλας. Από τη ΔΗΜΑΡ αγόρασαν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την προσπάθεια οι Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com