Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εξηγήσεις Πάγκαλου για τα «τανκς» ζήτησε ο Μ. Κεφαλογιάννης

«Δε μιλάει αντιπρόεδρος κυβέρνησης για τανκς ειδικά σε χώρα που έχει βιώσει δικτατορία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, σχετικά με τις σχετικές δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου και επεσήμανε ότι θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη συνέντευξή του για να διορθώσει παρεξηγήσεις.



Ζήτησε ακόμη να υπάρξει συντονισμός δηλώσεων από τα κυβερνητικά στελέχη καθώς «και ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει για διεφθαρμένη χώρα και ο πρώην υπουργός Οικονομικών για Τιτανικό».

Όσον αφορά στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο υποστήριξε ότι «η λύση πρέπει να είναι εθνική, να είναι λύση υπέρ της Ελλάδας. Με διαχείριση δεν πάμε πουθενά. Οι μεγάλοι ηγέτες όπως ο Χαρ. Τρικούπης, ο Ελ. Βενιζέλος και ο Κ. Καραμανλής, σε κρίσιμες περιπτώσεις δεν διαχειρίστηκαν, άλλαξαν δομές. Χρειάζεται η χώρα μια νέα μεταπολίτευση».

Αναφερόμενος στο θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο έθεσε ο πρωθυπουργός, ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι πρόκειται για μια «φούσκα», που δεν οδηγεί πουθενά και δήλωσε ότι και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο θα το έχει ξεχάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο «εκτός αν μας πάει σε εκλογές».

Επανέλαβε την πρότασή του για Συντακτική Βουλή τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει όλες τις παθογένειες του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com