Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΔ: Θα πάρουμε τη δόση και χωρίς Μεσοπρόθεσμο

Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της 5ης δόσης δανείου των 110 δισ. ευρώ, υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων. Αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Έλσας Παπαδημητρίου, η οποία άφησε υπονοούμενα ότι θα υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.Δεν απέκλεισε, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.





Όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσει η Ν.Δ. ο Γ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και διευκρίνισε ότι το κόμμα δεν θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εξετάζει την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Ν.Δ. δήλωσε πως "αν είχε τεθεί αυτό το θέμα θα είχε τεθεί στη Σύνοδο Κορυφής".

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Θόδωρο Πάγκαλο ότι δηλώσεις όπως εκείνες που έκανε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, περί τανκς, υπονομεύουν την οικονομία. "Ξέρει τις παρενέργειες που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις και όμως προχωράει σε αυτές και μάλιστα μέσα από ξένα έντυπα. Ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τον κ. Πάγκαλο; " διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com