Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σαμαράς: Συνολική καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε την πρόθεσή της Νέας Δημοκρατίας για συνολική και συντεταγμένη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ενώ ο Ευ. Βενιζέλος σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σωτηρία της χώρας ο πρόεδρος της Ν.Δ.




"Καταψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα συνολικά και συντεταγμένα, όπως οφείλει να κάνει κάθε σοβαρός πολιτικός οργανισμός, γιατί είναι ανεδαφικές οι εκτιμήσεις του, αντιφατικές οι προβλέψεις του και είναι οικονομικά αναποτελεσματικό και αντιαναπτυξιακό", υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Βουλή.

Επιπρόσθετα, ο Α. Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό λέγοντας, "Ο κ. Παπανδρέου επικαλείται τελευταία τον πατριωτισμό όταν πρόκειται να πάρει οδυνηρά μέτρα. Αλλά πατριωτισμός σημαίνει συλλογική προσπάθεια ώστε να κάνουμε την χώρα μας καλύτερη. Το ΠΑΣΟΚ θυμάται τον πατριωτισμό όταν πρόκειται να εκβιάσει για ακόμα χειρότερα δεινά. Για εμάς ο πατριωτισμός έχει νόημα όταν μιλά τη γλώσσα της ελευθερίας, όχι του καταναγκασμού, και όταν ανοίγει δρόμους προοπτικής και ελπίδας".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών δήλωσε για τον Α. Σαμαρά ότι είναι "απών από την προσπάθεια σωτηρίας της χώρας. Ο κ. Σαμαράς κρατά αποστάσεις ασφαλείας, σκέπτεται με βάση το κομματικό του συμφέρον, χωρίς να σκέφτεται την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com