Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Επαναλαμβάνει τα περί τανκς ο Πάγκαλος!

Το απόσπασμα της συνέντευξης του στην ισπανική εφημερίδα «Ελ Μούντο» διάβασε από το βήμα της Βουλής ο Θ. Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι απλώς παρέθεσε το παράδειγμα της Αργεντινής και ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει. Σε κάθε περίπτωση, προκάλεσε την αντίδραση του Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος τον κάλεσε να μη συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα περί επέμβασης των τανκς.




Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «σημαντική επιτυχία» το γεγονός ότι η "Ελ Μούντο" του παραχώρησε μία σελίδα της για να εκθέσει τις θέσεις της Ελλάδας και ότι με τη συνέντευξη του υπενθύμισε για όσους είναι απληροφόρητοι ότι το 2001 σε τρεις ημέρες στο Μπουένος Άιρες υπήρξαν 42 νεκροί.

«Αυτό είπα. Τώρα, αν αυτό απογοητεύσει τους επενδυτές και δεν απογοητεύει τους επενδυτές η κατάλυση του νόμου και της τάξεως από ανθρώπους που εμπνέονται από συγκεκριμένες πολιτικές γραμμές και κατευθύνσεις καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες αυτό το αφήνω στη συνείδηση αυτών που με κατηγόρησαν», δήλωσε.

Την ίδια ώρα, ο Μίμης Ανδρουλάκης κάλεσε τον Θ. Πάγκαλο να μη συνεχίσει να επαναλαμβάνει αυτές τις δηλώσεις και σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο πρόσθεεσ ότι θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Πάγκαλου.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη του Θ. Πάγκαλου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το ΚΚΕ να ζητάει από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση και τον Μανώλη Γλέζο να κάνει λόγο για "γκεμπελιστική" νοοτροπία της κυβέρνησης.

Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Θ. Μπεγλίτης, προσπάθησε να "μαζέψει" τα λεγόμενα του Θ. Πάγκαλου ξεκαθαρίζοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας και συστήνοντας προσοχή στους βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com