Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση Ψωμιάδη προς υπουργούς

Πρόσκληση να συμμετάσχουν σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου, ώστε να ενημερωθούν και να συμπράξουν για την επίλυση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης, απηύθυνε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με επιστολή του, στους υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Χάρη Καστανίδη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκο Μπόλαρη, Γιάννη Μαγκριώτη και Σπύρο Βούγια.


Ο νομάρχης τονίζει ότι "τα προβλήματα οφείλονται στη διαχρονική αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης" κι επισημαίνει ότι "στη νομαρχία μας δίνουμε μεγάλη μάχη στο πλαίσιο των ισχνών αρμοδιοτήτων μας και των πενιχρών οικονομικών μας, διεκδικώντας ό,τι αυτονόητα δικαιούται η Θεσσαλονίκη".

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζει στους υπουργούς ότι πολλά από τα προβλήματα παραμένουν ανεπίλυτα και η αντιμετώπισή τους απαιτεί τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της πόλης, πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές.

"Με δεδομένη λοιπόν, τη βεβαιότητά μου ότι έχουμε τις ίδιες αγαθές προθέσεις για τη Θεσσαλονίκη", γράφει, ¨"σας προσκαλώ να παραστείτε στο νομαρχιακό συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθείτε και να μας ενημερώσετε για τα ζητήματα των αρμοδιοτήτων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com