Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Π. Βουρλούμης: Ο ΟΤΕ δεν χρωστά τίποτα στο ΙΚΑ

Ο ΟΤΕ δεν αναγνωρίζει τις απαιτήσεις του υπουργείου Εργασίας για την καταβολή 350 εκατ. ευρώ, ως αποτέλεσμα της εθελουσίας εξόδου την περίοδο 2005 - 2006, τόνισε ο επικεφαλής του οργανισμού, Παναγής Βουρλούμης, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2009.


"Μας προκάλεσε έκπληξη η επιστολή του υπουργού. Ανέφερε σε αυτήν ποσά, που βασιζονται σε υποθέσεις", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, χαρακτηρίζοντας την αξίωση ανεδαφική.

Πρόσθεσε πως, δεδομένου του γενικότερου οικονομικού κλίματος, ο οργανισμός έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη την επιστολή, αλλά δεν αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη διαφορά και δεν έχει σχηματίσει καμία σχετική πρόβλεψη.

Τα αποτελέσματα του 2009

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του ομίλου το 2009, τόσο ο ίδιος όσο και οι βασικοί του συνεργάτες τόνισαν κατ' επανάληψη κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ότι το οικονομικό περιβάλλον έχει επηρεάσει τις δραστηριότητες του ΟΤΕ. Όπως εκτίμησαν, οι καταναλωτές περιστέλλουν τις τηλεπικοινωνιακές τους δαπάνες και αναζητούν φτηνότερες λύσεις από άλλους παρόχους.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, εμφάνισε έσοδα μειωμένα κατά 6,6% σε σύγκριση με το 2008 και καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 33%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com