Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αγγελιοφόρος νέων μέτρων ο Ευαγ. Βενιζέλος

Τη λήψη επιπρόσθετων οικονομικών μέτρων προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Κάθε άλλο παρά απέκλεισε το ενδεχόμενο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η κυβέρνηση όλο αυτό το χρονικό διάστημα λαμβάνει τα όποια μέτρα με περίσκεψη και με γνώμονα πάντα την προστασία του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών», σχολίασε ο Γ. Πεταλωτής.


Για αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αντιμετωπιστεί η περιδίνηση της ελληνικής οικονομίας και να δοθεί προοπτική στις θυσίες των Ελλήνων, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ύστερα από τη σύσκεψη για τα εξοπλιστικά προγράμματα και τα ναυπηγεία.

Αναφορικά με το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομίας από τη δεκαετία του '80, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι το χρονικό εύρος θα το αποφασίσει η βουλή και πρόσθεσε ότι το ζητούμενο είναι να αποφευχθούν τα αδιέξοδα και η πόλωση. "Δεν έχει σημασία η κομματική αντιδικία", τόνισε ο υπουργός Άμυνας, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι τη βασική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στην οικονομία την έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com