Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Προφυλακίστηκε για υπεξαίρεση ο Βίκτωρας Ρέστης

Προφυλακιστέος για νέες αξιόποινες κρίθηκε ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη.





Μετά από 3ωρη διάσκεψη, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο ως ύποπτο διάπραξης νέων αδικημάτων, ως ύποπτο φυγής, ενώ έκριναν επίσης ότι το επίδικο ποσό είναι τμήμα μεγαλύτερου που ενσωμάτωσε στην περιουσία του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ρέστης φέρεται να έχει παραδώσει επιταγή για το επίμαχο των 5,8 εκ. ευρώ στον εκκαθαριστή της FB Bank, της οποίας μέχρι πρότινος κατείχε μεγάλο πακέτο μετοχών.

Ο γνωστός εφοπλιστής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορούν την εκταμίευση, πριν ένα χρόνο, από την τράπεζα επισφαλούς -σύμφωνα με την κατηγορία- δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέληξαν σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος ο κ. Ρέστης αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε πρώην συνεργάτη του, τον Αν. Πάλλη, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com