Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χρειάστηκε περισσότερα από ...δύο χιλιάδες χρόνια για να δούμε τον Μέγα Αλέξανδρο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Αριστοτέλους!




Όχι φυσικά τον ίδιο, αλλά τους συντελεστές της Alexander Rock Opera, που τo Σάββατο 23 Μαρτίου βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, σ'ένα street event ενόψει της παράστασης στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 29, 30 και 31 Μαρτίου.

Νέοι καλλιτέχνες, συντροφιά με το συνθέτη Κώστα Αθυρίδη και τη λογοτέχνη Penny Turner, τραγούδησαν μ’ έναν αυθόρμητο κι ανεπιτήδευτο τρόπο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας, φρεσκάδας και γόνιμης ανεμελιάς στην αγαπημένη πλατεία της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους οι Δημήτρης Τικτόπουλος, Γεωργία Βεληβασάκη, Νικίας Φονταράς, Γιώργος Φωκάς, Χρύσα Τσολάκη, Αρετή Βαλαβανοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Δημήτρης Κωνσταντιλάκης, Νόνικα Μαλκουτζή και η Χαρίκλεια Χατζησαββίδου.

Και προφανώς η εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι μια εικόνα καθ'όλα οικεία. Το ίδιο όμως και η Alexander Rock Opera, που αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των θεσσαλονικέων, αφού αναφέρεται σ'εναν ήρωα που μας ανήκει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com