Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ζύθο η Θεσσαλονίκη!

Μια πόλη γεμάτη ήχους, εικόνες και μυρωδιές…Μια πόλη γεμάτη γεύσεις… Ένας τόπος που πλημμυρίζει από το μποέμ των ανθρώπων του, την κουλτούρα όσων πέρασαν απ’ αυτόν, την ανεμελιά μιας γεωγραφικής υπεροχής που δίνει το πλεονέκτημα.. Σ’ αυτή την ιδιαίτερη Θεσσαλονίκη, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ελευθερίας της, αφιερώνεται το φετινό ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2012

Μέσα σε ένα κατάμεστο ΝΤΟΡΕ με θέα το Λευκό Πύργο, κάτω από τους ήχους των πλήκτρων, των χορδών και των πνευστών-έτσι όπως αυτοσχεδίασαν οι συμμετέχοντες δημιουργοί-παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Αυγούστου, όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ δίνοντας αφορμή σε δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αλλά και επισκέπτες του Ζύθου, να ζητοκραυγάσουν: ΖΥΘΟ η Θεσσαλονίκη!





Παρόντες στην παρουσίαση του προγράμματος οι περισσότεροι από τους συντελεστές του δημιουργούς που ειδικά φέτος έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Είναι καλλιτέχνες που ζουν, παράγουν έργο κι επιμένουν Θεσσαλονίκη.

ΖΗΘΩ και πάλι ΖΗΘΩ λοιπόν. Γιατί, ΖΥΘΟΣ σημαίνει γιορτή! Γιορτή της γεύσης, της ποιότητας, του πολιτισμού. Μια γιορτή προς τιμήν της ελευθερίας, με τέχνη, γεύσεις, και πάθος! Όπως και η ελεύθερη Θεσσαλονίκη! Αλλά και όπως το κοινό της πόλης, το οποίο κάθε χρόνο δικαιώνει την επιλογή του ΖΥΘΟΥ να διοργανώνει το ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL σα μια γιορτή αντάξια της Θεσσαλονίκης. Με καλλιτέχνες, με γευστικές αναζητήσεις, με ανθρώπους απαιτητικούς και προϊόντα τέχνης που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις. Και φυσικά με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε κάθε παράσταση ή συναυλία!

Σε μια πόλη ιδιαίτερη, διοργανώνεται ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ:

ZITHOS BIRTHDAY FESTIVAL 2012
17-19 & 24-27 Σεπτεμβρίου

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να γιορτάσει καλύτερα;
Ευχαριστούμε, χορηγούς, υποστηρικτές και όλους όσοι συντελούν- κόντρα στις αντίξοες συνθήκες στην πραγματοποίηση κι επιτυχία του φεστιβάλ, αναγνωρίζοντας το μοναδικό ρόλο του ως πολιτιστικό θεσμό της πόλης


Το πρόγραμμα του FESTIVAL:

ΖΥΘΟΣ
Λαδάδικα
2310 540 284, 6943 211211

Δευτέρα 17/9
ΘΕΑΤΡΙΚΟ Με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΛΟΥΧΟ
ΤRΙΟ ΒΑLΚΑΝΟ

Τρίτη 18/9
KOZA MOSTRA

Τετάρτη 19/9
ABIA-FORTISSIMO


ΝΤΟΡΕ
Λευκός Πύργος
2310 279 010, 6943 904038

Δευτέρα 24/9 ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
SINDOS CONCERT BAND

Τρίτη 25/9
EKMEK

Τετάρτη 26/9
ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΩΣΗΣ

Πέμπτη 27/9
“Beer, γυνή και χάλασα”
ΣΙΑΜΑΝΤΑ – ΠΑΧΙΔΗΣ - ΠΕΛΤΕΚΗΣ


Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Οι εκδηλώσεις προβάλλονται ζωντανά με live streaming στο www.zithos.gr/live



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com