Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ν. Ευθυμιάδης: «Υπό σκέψιν» ένα σχήμα συνεργασίας με Μπουτάρη

«Αν προκύψει σχήμα συνεργασίας θα το σκεφθώ», απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ευθυμιάδης στην έκκληση που απηύθυνε ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, να συστρατευθούν με την παράταξή του όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα, με εξαίρεση τον Κώστα Γκιουλέκα.



«Δεν έκρυψα ποτέ τη φιλία μου με τον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά είμαστε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις», επισήμανε.

Παράλληλα είπε ότι τον ενδιαφέρει η απόφαση που θα ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ, ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει, διότι αυτή η απόφαση θα είναι σημαντική για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν σχετικά με τις εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ευθυμιάδης δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της διαπαραταξιακής επιτροπής διαλόγου και για τον Τάσο Τζήκα, τον οποίο προτείνει η διαπαραταξιακή ως υποψήφιο δήμαρχο, είπε ότι είναι αξιόλογος άνθρωπος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τη διοίκηση του δήμου να ζητήσει «συγγνώμη» από τους πολίτες για το οικονομικό άνοιγμα που δημιουργούν τα οικονομικά σκάνδαλα τα οποία ερευνά η δικαιοσύνη.

Σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε προτάσεις για ένα νέο μοντέλο διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης, με διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών και την κατάρτιση των προϋπολογισμών, τακτικούς απολογισμούς, υλοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ζήτησε από τους άλλους υποψηφίους να τοποθετηθούν και να ανοίξει διάλογος γι' αυτά τα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com