Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Και μέσω Ίντερνετ η πληρωμή οφειλών στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης

Μέσω Internet ή τηλεφωνικά μπορούν πλέον να τακτοποιούν τις οικονομικές τους οφειλές προς τον Οργανισμό, οι πελάτες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ).




Κι αυτό, γιατί όπως ανακοινώθηκε, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την αξιοποίηση της υπηρεσίας «Easypay».

Μέσω της συγκεκριμένης πληρωμής που γίνεται είτε από τη διεύθυνση www.easypay.gr ή τηλεφωνικά, (στο 18 28 38 από σταθερό ή κινητό εντός Ελλάδος ή στο 0030 210 32 88000 από το εξωτερικό), οι πελάτες του ΟΛΘ όπως εκτελωνιστές, ναυτιλιακοί πράκτορες, εταιρείες και απλοί ιδιώτες μπορούν 24 ώρες το 24ωρο να εξοφλούν τιμολόγια ή να προκαταβάλλουν τέλη ελλιμενισμού στον ΟΛΘ, χρεώνοντας χρεωστική/πιστωτική κάρτα έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς ή τον τραπεζικό τους λογαριασμό στην ίδια Τράπεζα.

"Συμμετέχοντας στην υπηρεσία easypay, ο ΟΛΘ εξυπηρετεί σημαντικά τους πελάτες του καθώς δεν απαιτείται πλέον αυτοί να επισκέπτονται τα ταμεία του, εφόσον μπορούν με άνεση να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους εξ' αποστάσεως, μέσω Internet ή τηλεφωνικά", επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com