Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Aλ. Tσίπρας: Κακή επιλογή η εγκατάσταση των μεταναστών στη Νομική

Η εγκατάσταση των μεταναστών στη Νομική αποδείχθηκε κακή επιλογή καθώς έδωσε τη δυνατότητα στη δεξιά να μεταφερθεί η συζήτηση από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι στην κατάργηση του ασύλου, αναφέρει σε συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.



Όπως υποστηρίζει, οι μετανάστες μπήκαν ειρηνικά σε ένα χώρο που δεν χρησιμοποιείται και είναι ξεκομμένος από κάθε εκπαιδευτική και διοικητική διαδικασία.

Σχετικά με τον δήμαρχο Αθήνας, Γ. Καμίνη κάνει λόγο για «προκλητική απουσία» του από τις εξελίξεις της Νομικής.

Όσον αφορά στη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι πριν εκστομιστεί η λέξη «ανομία» θα πρέπει το κυβερνών κόμμα να βρει τα λεφτά της Siemens που ισχυρίζεται ο Θ. Τσουκάτος ότι μετέφερε στα ταμεία του.

Τέλος σχετικά με την Αριστερά, δηλώνει πως θα πρέπει να εμπνεύσει στον κόσμο την ελπίδα αλλά αυτό δεν θα γίνει όσο δείχνει ότι δεν μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις της ούτε στα αυτονόητα. Επανέλαβε την πρόταση του για το σχηματισμό μετώπου της Αριστεράς κατά του Μνημονίου, έτσι ώστε να καλύψει το πολιτικό κενό που αποδεδειγμένα υπάρχει στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com