Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Σάκης Τζακόπουλος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης χωρίς τη στήριξη κάπoιου κόμματος, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας Σάκης Τζακόπουλος.Υπογράμμισε ότι η κίνησή του αποτελεί μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη φωνή που στόχο έχει να λύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.



«Πρέπει να λειτουργήσουμε για τη Θεσσαλονίκη, να ξεπεράσουμε κόμματα και κομματικές γραμμές, δημιουργώντας μια διαφορετική φωνή για την πόλη», σημείωσε.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι είναι ανοιχτός σε όποιο κόμμα και σε όλους τους φίλους που θα δεχτούν τις απόψεις της παράταξής του.

Σχετικά με το πρόγραμμά του για την πόλη έκανε λόγο για ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας της και τάχθηκε υπέρ της μητροπολιτικής διοίκησης του δήμου σημειώνοντας ότι:

• πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες του

• να συμπαρασταθεί ο δήμος προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες στους δημότες

• πρέπει να μπει η Θεσσαλονίκη σε εθνικό διάλογο

• να σταματήσει να λειτουργεί με τον κομματικό συλλογισμό του μαύρου-άσπρου και να μπει στην κουβέντα με τις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Σχολιάζοντας τις άλλες υποψηφιότητες για το δήμο τόνισε ότι είναι υγιές και θετικό να υπάρχουν πολλές φωνές καθώς αυτό βοηθά στη διαμόρφωση προτάσεων για την πόλη.

Αρνήθηκε, ωστόσο, να δεχτεί ότι οι υποψηφιότητες που συμμετέχουν στο διαπαραταξιακό είναι ανεξάρτητες, καθώς όπως τόνισε «όλες περιμένουν να τους χτυπήσουν την πλάτη για κάποιο κομματικό χρίσμα».

Αναφερόμενος, μάλιστα, προσωπικά στον κ. Γκιουλέκα αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο πρώτος βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και υπεύθυνος προγράμματος του κόμματός του να «βαφτίζει» τον εαυτό του ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Ο συνδυασμός του θα λέγεται «όλα από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com