Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Εκανε πίσω ο Ψωμιάδης για το εργοστάσιο βιοκαυσίμων στη Μενεμένη

Πίσω έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής βιοκαυσίμων στο δήμο Μενεμένης, στην Α' Ζώνη Επικινδυνότητας, που εγκρίθηκε προχθες από το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μόνο με τις ψήφους της παράταξής του. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, καλεί τώρα για «συζήτηση» τους δημάρχους της περιοχής.



Για "νέο περιβαλλοντικό έγκλημα" μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθές το μεσημέρι, η νομαρχιακή επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα του εργοστασίου, που καταψήφισαν στο νομαρχιακό συμβούλιο όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

"Φτάνει πια. Οι δυτικές συνοικίες έχουν γίνει ο κάδος απορριμάτων της Θεσσαλονίκης. Δεν είμαστε κατά της δημιουργίας εργοστασίου, αλλά να γίνει εκτός πόλης, εκτός οικισμών και εν τέλει εκτός της Α' Ζώνης Επικινδυνότητας", τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στη νομαρχία, Παντελής Κουκουλεκίδης.

Το επίμαχο εργοστάσιο βιοκαυσίμων έχει δυνατότητα παραγωγής 165 χιλιάδων τόνων βιοντίζελ την ημέρα και δεν έχει πάρει έγκριση από τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης, ως προς τη χωροθέτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com