Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Πεταλωτής: Όποιος θέλει βοηθά και όποιος θέλει συγκαλύπτει

Με ένα δηκτικό σχόλιο ο Γ. Πεταλωτής αναφέρθηκε στο απαντητικό υπόμνημα του Κώστα Καραμανλή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου. «Είναι δικαίωμα του να μη θέλει να απαντήσει», τόνισε και πρόσθεσε ότι η θέση της Ν.Δ που υιοθέτησε και ο πρώην πρωθυπουργός πως δεν υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι υποτιμά την πραγματικότητα και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο σύστασης ειδικού δικαστηρίου υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δεν αναφέρεται σε ειδικό δικαστήριο και πως με πρότασή της έχει συσταθεί προκαταρκτική η οποία και θα καταλήξει σε ένα πόρισμα. Με βάση το πόρισμα, διευκρίνισε ο Γ. Πεταλωτής, θα υπάρξει συνέχιση ή όχι της διαδικασίας.

"Εμείς δεν ερχόμαστε να τιμωρήσουμε κ να εκδικηθούμε κανέναν, υπάρχει σύνταγμα που ισχύει για όλους εφ'όσον υπάρχουν ποινικές ευθύνες", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε:."Δεν δικάζουμε και δεν καταδικάζουμε κανέναν. Στη διερεύνηση της αλήθειας όποιος θέλει βοηθάει και όποιος θέλει αποκρύπτει και συγκαλύπτει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com