Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Επίθεση Βαρβιτσιώτη στο περιβάλλον Σαμαρά

«Νεοπαγείς Ηρακλειδείς» που κάνουν κακό στη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ιστορικό στέλεχος του κόμματος, όσους αποδοκιμάζουν τώρα την απογραφή των δημοσίων οικονομικών που έγινε επί κυβερνήσεως Καραμανλή.


"Όλη αυτή η επίθεση στην οποία έχουν στοιχηθεί διάφοροι νεοπαγείς Ηρακλειδείς ενός νέου πνεύματος που προσπαθεί να επικρατήσει στο κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητη"

Έκανε λόγο για νεαρούς "που εμφανίζονται τώρα" και είτε δεν είχαν διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ. είτε ήθελαν να ξεγελάσουν το λαό με το να μην το εφαρμόσει η κυβέρνηση Καραμανλή μετά τις εκλογές.

"Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή δεν υπάρχει δόλος, υπάρχει άκρατη ανοησία διότι ζουν όλοι αυτοί στο δικό τους κόσμο. Ο μέσος Έλληνας πολίτης τώρα δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, ενδιαφέρεται να δει αν υπάρχει κάποια ελπίδα στο μέλλον", πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε ολίσθημα το επιχείρημα του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, (δήλωσε, πάντως, πως τον εκτιμά), ότι για την απογραφή ευθύνεται μόνον ο Γ. Αλογοσκούφης και όχι ο Κ. Καραμανλής. "Ένα τέτοιο γεγονός δεν θα ελαμβάνετο ποτέ από μόνο τον υπουργό, θα είχε την συμπόρευση και τη συγκατάθεση οπωσδήποτε του πρωθυπουργού, εκτός εάν ο πρωθυπουργός ήταν αδιάφορος, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε", διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com