Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Θαν. Γιαννόπουλος: Ρωτήστε τον Κοντοπυράκη για την απογραφή

Τον πρώην επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας, Μαν. Κοντοπυράκη, έβαλε στο κάδρο της αντιπαράθεσης για την απογραφή ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Θαν. Γιαννόπουλος. Yποστήριξε ότι τόσο εκείνος όσο και άλλα στελέχη είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για την απογραφή αλλά δεν είχαν εισακουστεί.


"Είχαμε σχολιάσει, αλλά δεν μας άκουγε και κανείς. Τους υφυπουργούς δεν τους άκουγε κανείς τότε. Οπότε, είτε λέγαμε είτε δεν λέγαμε κάτι, μας χαρακτήριζαν κάπως διαφορετικά και εκεί τελείωνε το πανηγύρι", είπε.

Όσον αφορά στον Μαν. Κοντοπυράκη, διερωτήθηκε γιατί δεν καλείται να δώσει στοιχεία και να μιλήσει για την απογραφή. "Ο μόνος που ξέρει πάνω στα θέματα αυτά είναι ο κ. Κοντοπυράκης", πρόσθεσε.

Κληθείς να κάνει απολογισμό του έργου της κυβέρνησης Καραμανλή, δήλωσε ότι η Ν.Δ. κρίθηκε για την πορεία της, "προσέφερε ένα έργο, υπήρξαν και παραλείψεις. Τελείωσε το θέμα".

Για τη σημερινή κυβέρνηση, υποστήριξε ότι ο Γ. Παπανδρέου "δεν ξέρει τι του γίνεται", ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Για τον υπουργό Υγείας, Αν. Λοβέρδο, είπε ότι "παρασύρεται από ψευτοσοφούς που έχει βάλει και δεν έχουν ιδέα περί ιατρικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com