Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αισιοδοξία Βρούτση ότι τα πρόστιμα-φωτιά για τη «μαύρη» εργασία «θα πιάσουν τόπο»

Την πεποίθησή του ότι πρόκειται για ένα μέτρο «που θα πιάσει τόπο» εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απόφαση του υπουργείου, σχετικά με την αδήλωτη εργασία.





Λίγο πριν συμμετάσχει στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Στείλαμε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα σε όλη την Κοινωνία, κυρίως σε εκείνους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι για πολλά πολλά χρόνια κινούνται σε ένα περιβάλλον ασυνέπειας απέναντι στο Κράτος.

Το πρόστιμο, πραγματικά, φτάνει στα όρια του εξοντωτικού. Πιστεύω, όμως, ότι θα είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο, γιατί από εδώ και πέρα όποιος σκεφτεί να παρανομήσει στην αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας αδήλωτους εργαζόμενους, θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές.

Το πρόστιμο, πραγματικά, είναι πολύ μεγάλο και θα πρέπει να τους βάλει όλους, αυτούς που μέχρι τώρα ήταν ασυνεπείς, σε σκέψεις εάν το επιχειρήσουν ξανά.

Πιστεύω ότι είναι ένα μέτρο που θα πιάσει τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com